Започна масовото тестване на ромите в квартал „Факултета“

Екипи на столичната Регионална здравна инспекция (РЗИ) започнаха масовото тестване за COVID-19 в столичния ромски квартал „Факултета“. /БГНЕС

Start typing and press Enter to search