Се получиха толкова красиви ивкусни , че искам да ги сложа на витрината. Apetiten TV

Се получиха толкова красиви ивкусни , че искам да ги сложа на витрината.

Съставки за тестото:
вода – 125 мл
сол – ? ч.л.
захар – 1 ч.л.
растително масло – 120 мл
брашно – 280 гр

Съставки за пълнежа:
зеле -? глава
моркови – 1 бр
лук – 2 малки глави лук
растително масло – 3 с л.
сол – ? ч.л.
черен пипер – ? ч.л.
яйце – 1 бр
сусамови семена (на вкус)

Start typing and press Enter to search