“Патарински LIVE“ на 30.04.2020 г.: Гост е химикът-изобретател д-р Йонко Мермерски

“Патарински LIVE“ на 30.04.2020 г.: Гост е химикът-изобретател д-р Йонко Мермерски

“Патарински LIVE“
Канал 3
30.04.2020 г.

Start typing and press Enter to search